kengkawan

March 25, 2011

LETS ROCKIN THE WORLD CONTEST !!!

saya join contest lagi.... 
rockin contest.. yeahhh!!! saya akan jadi rocker tok bulan nie...
yeee...yeeee!!!!



SYARAT SYARAT :-
1. korang kene jadi followers blog MYRA ni && blog QEY ABDULLAH 
WAJIB FOLLOW untuk kesenangan korang untuk update dengan contest kami ni .
[DAH]
2 . letak banner kami dekat dalam entry 
" LETS ROCKIN THE WORLD CONTEST"
dan juga sidebar korang sepanjang contest berjalan 
dan link kan ke blog kami (salah satu blog ) .
[DAH... kat bawah]


3 . pertaruhkan 1 gambar yang menunjukkan diri anda ROCK 
dan tulis kenapa anda rasa diri anda ROCK 
[DAH... kat bawah

saya seorang yang rock tau... hahaa.. korang nak tau sebab ape aku cakap tulis macam tu.. sebab aku ni ganas. orang yang rock and brutal kan ganasganas.. aauuummm!!!..
suara aku tak la serak. tapi rock kot. sampai orang susah nak cam klu dalam tipon aku nie boy ke girl. 
muke aku yang macam minta penampar nie menunjukkan yang aku nie betolbetol seorang yang rock... 
yeee!!!! yeeee!!!!!!!!!

4 . tag 5 rakan blogger yang lain . 
(make sure dyeorang tahu okayy )

[DAH]

5 . tarikh tutup contest ni ialah 30 APRIL 2011 .

hadiahhh yang ditawarkan cukup cukup lumayan !!
hadiah utama : RM100
&&
5 hadiah saguhati.

semoga berjaya sume yang join... pada yang dah kene tag 2 join tau... rugi tak join... lumayan!!!! hahaaha

daaaaaaaa... muahhh pada penganjur... :)


3 comments:

  1. terima kasih sudi join . lets rockin babe muah muah :)

    ReplyDelete
  2. hehe... u too cik Qey... muaxx...

    ReplyDelete
  3. Salam Kenal..
    Nice blog sahabat..
    best dapat follow ur blog..
    keep moving on..
    klu free singgah ke blog saye..
    http://purplebloggerboyz.blogspot.com/

    ReplyDelete