kengkawan

April 9, 2011

HADIAH DAH ADA!!

hye korang... korang pasti tau kan hadiah untuk ape???

tuk follower isma yang bertuah.... ape??? tak tau sape??? sila rujuk entry lepas okey... malas nak mention banyak kali...

untuk entry lepas.. sila klik sini

btw, isma tengat tunggu feedback dari HANA BAHAROM... follower bertuah tu... still senyap lagi la.. takpe.. baru 24 jam kan...

okey.. nak mau citer banyak sangat pasai follower bertuah ni.. jahat kan.. tak, bukan ape. entry lepas isma dah citer pasai cik HANA ni... so kali ni entry isma pasai hadiah buat cik HANA...

taraaaaaaa!!!!


ehemmm!! sori k..  hadiah nye bukan yang kale hitam tu erk... yang kale grey tu.. harap maklum...
 isma tak tau la nak kasi pe.. okey tak shawl ni.. isma beli kat THE STORE SUNGAI BULOH... time kua dengan akak isma..

samalam pegi cari.. nak cari yang mahal. tggu la rezeki ramai.. 
hope cik hana sudi erk... tak sudi pon kene sudi jugak... kalau tak nak sudi jugak.. bia isma pakai je.. lalalaal...

cik hana.. give feedback pada isma cepat okey... kang lambatlambat takut kat pala isma plak melekat shawl ni.. 

p/s:: jom follow belog cik HANA BAHAROM yang comel tu.. :)

3 comments:

  1. ohh...bagi shawl ye. nak satu jugak! hahahah. ;p
    btw, die dah add kan dekat fb. ade ternampak isma post dekat wall die. heheh. selamat merapatkan ukhuwah di antara bloggers. :)

    ReplyDelete
  2. shawl je... hehehe... mne tau nnt kalau de rezeki nak wat GA... tapi xsyre la dapat smbutan ke tak.. follower pon tak ramaikan... :)

    ReplyDelete
  3. NAK HADIAH JUGA!!!!!!!!!
    =(((

    ReplyDelete