kengkawan

April 2, 2011

~ ISMA ISMAIL GEDIK??? OHH TIDAK!!!!

hai sume..
akhirnya dapat gak isma update entry.. sejak 2 menjak nie kurang idea la nak update ape.. idea sume telah aku curah kat MR. Esaimen. tu la jadi mantong sikit..

semalam aku jejalan la kat KL.. setelah mantong siapkan esaimen yang melonggok tu. aku kol my mum time dalam tren.. yang penting dalam coach wanita.. ladies only at all time.. hahaha.. ade bakat tak jadi DJ KTMB...
tolong jangan gelak... ingat isma ni tak boleh ke.. isma... sume boleh.. miss superb... lalalala

continue...
mase tengah cakap dengan mak. de la one group girls ni....

girls cntik:: tengok budak 2 gedik gile cakap dalam fon..
girl comel:: tah.. menyampah btol la perempuan gedik..
girl cantik:: tau tak pe. tolong la.
girl cute::: bia la dia..

isma;; tercaricari sape lagi yang cakap dalam fon... ALAMAK!!! AKU LAH...
what should i do??? eerrmmmm

girls!!! isma memang  macam ni okey. isma memang degiik sikit. dengan sesape pon isma gedik.. family, BF, kawankkwan. dengan everyone yang close dengan isma. sori la kalau ade yang tak suke.. but.. that me....

girls.. korang memang superb sebab kutuk depandepan. atleast korang tak dosa kan.. BTW.. korang wat isma tau kelemahan isma. tapi nak tukar memang tak la. sebab ni la isma..

isma gedikgedik pon dengan mak sendiri.. ape?? nak tunjuk kat laki lain??? oh tidak sama sekali...
girls.. dalam coach wanita la.. mane plak la de laki, klu ade pon mat indon yang tak paham bahasa melayu n english...

kalau isma nak tunjuk gedik. baik isma gedik dekat Aaron Aziz.. hahaha.. untunguntung leh sangkut.. lalalala

p/s::; mane lebih baik.. WANITA GEDIK atau WANITA MENGUMPAT??? opppssssss!!!

i love u mak... muaaaahhhh... rindu my mum...

ni la mak aku.. same tak muke kitaorang...

4 comments:

  1. hye dear...
    i dh follow ur blog..
    i still new lg, hopefully u dpt follow my blog too... http://storyofyoungladies.blogspot.com/

    still bru lg.. hope dpt tunjuk ajar u.. thank

    ReplyDelete
  2. hey dear .
    hurmm .
    normal laa tuh .
    manusia .
    xleh nmpk kite gedik sket .
    dew jerp nk diumpat kn .
    nyway ,
    chill yerp . :)

    ReplyDelete
  3. hey dear .
    bese laa tuh kn .
    manusia .
    dew jerp yg nk diumpat kn .
    nyway ,
    chill yerp .
    :)

    ReplyDelete
  4. isma..manusia memg mcm tu..no matter what, just act the way u are..i'll always be by your side..:))

    ReplyDelete