kengkawan

April 17, 2011

KELAPARAN!!!!!



hari ini tak sempat langsung nak edit entry. betolbetol busy. padahal watwat busy ja.
letih dengan mengadap pesbuk. and sesambil wat esemen.


tadi sebelom wat esemen aku melantak nasi dengan lauk sardin je. sedih betol. tu pon bukan masak. beli. adusss... payah la duk kawasan yang jauh dari tempat makan. payah kot. terpaksa berjalan kaki la nak beli makanan. tapi tadi aku tak pergi beli pon. aku tempah je kat sesape nak keluar cari makanan. so jimat la tenaga aku.

aku bukan biadap erk tak mau pergi. tapi kesibukan aku ni membataskan. lagi pon takkan aku nak jalan sorangsorang. bahaya kot. mereka tak pe la ada geng. aku disini bersendirian. sob.sob.. sila sedih jugak okey.

setelah aku menyiapkan dua esemen sekaligus. tetibe terasa lapar. dan terpaksa lah aku makan maggi. sedey..
and time macam ni la aku teringat masakan mak..

maakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!

sedapnye dapat makan nasi gulai nagka, jantung pisang rebus cicah sambal belacan. gulai nanas lemak ikan masin.

suke suke. alang kah best nye kalau saya berada dirumah...

p/s::; maggi dah siap. jom makan...

2 comments:

  1. sila masak megi lebih sikit ye. boleh pos dekat sini :D

    ReplyDelete