kengkawan

June 22, 2011

CONTEST AYU CARDIGAN TOPI TAMPAN

ASSALAMUALAIKUM

ATTENTION!!!!!

semperna spontaneous thursday, dengan spontan aku nak buat satu contest. AYU CARDIGAN TOPI TAMPAN

pelik??? actually, aku suke pakai cardigan. paling suke la. and, aku suke tengok orang gayakan fashion dengan cardigan. nampak sweet je.
aku suke lelaki pakai topi. tak kisah la topi pe. janji topi. nampak terserlah ketampanan korang. cewah..cewahh..


taaaaaraaaaaaaaaaaaaaa


syarat-syarat penyertaan

1. korang kena follow blog aku yang usang nie. [ kalau korang tak nak follow pon tak pe. just senang korang nak tau pasal contest.]
2. buat entry "CONTEST AYU CARDIGAN TOPI TAMPAN" copy banner dan linkkan
4.  post gambar korang. kalau perempuan bercandigan. lelaki bertopi. 
5. tag 2 orang blogger. pastikan depa tau na.
6. postkan link entry korang kat sini...


senang je kan. pemenang akan dipilih dengan tiga katagori. 

1) untuk perempuan. mestilah di bercardigan dan pandai bergaya dengan cardigan tu. di nilai dari segi mix and match. 

2) lelaki pulak bergaya dengan topi. tak kisah topi apa

3) yang ni akan dipilih melalui undian.. :) hanya sorang je. lelaki kew perempuan tak tau okey... nama pon undi. :)

untuk permulaan aku tag semua follower aku...


TARIKH TUTUP 30 AUGUST 2011
(1ST RAYA)

selamat berjaya





5 comments:

  1. hehe...menarik. saya pun suka betul pakai cardigan. entri akan menyusul nanti

    ReplyDelete
  2. alar nak join tapi syasya x da pixie pakai cardigan !sebab x da saiz baru ja jmpak saiz syasya tapy ta pkai lagi!coe k!tpi nanty syasya promote contest ni dekat blog syasya k!

    ReplyDelete
  3. kalau betul nak jadi sponsor nanti gtau yer ;-)

    ReplyDelete
  4. jadi ke nak jadi sponsor? dialu-alukan :-)

    ReplyDelete