kengkawan

June 28, 2011

CONTEST AYU CARDIGAN TOPI TAMPAN

nak update pasal contest..
contest masih lagi berjalan..





syarat-syarat penyertaan
1. korang kena follow blog aku yang usang nie. [ kalau korang tak nak follow pon tak pe. just senang korang nak tau pasal contest.]
2. buat entry "CONTEST AYU CARDIGAN TOPI TAMPAN" copy banner dan linkkan
4.  post gambar korang. kalau perempuan bercandigan. lelaki bertopi. 
5. tag 2 orang blogger. pastikan depa tau na.
6. postkan link entry korang kat sini...

senang je kan. pemenang akan dipilih dengan tiga katagori. 
1) untuk perempuan. mestilah di bercardigan dan pandai bergaya dengan cardigan tu. di nilai dari segi mix and match. 
2) lelaki pulak bergaya dengan topi. tak kisah topi apa
3) yang ni akan dipilih melalui undian.. :) hanya sorang je. lelaki kew perempuan tak tau okey... nama pon undi. :)
untuk permulaan aku tag semua follower aku...

TARIKH TUTUP 30 AUGUST 2011(1ST RAYA)
selamat berjaya


nak umum jugak hadiah nya


hadiah untuk pemenang perempuan

cardigan, sehelai shawl dengan inner

hadiah untuk pemenang lelaki

topi dan tali pinggang

bagi pemenang bertuah pulak 

topup maxis/celcom/digi RM 5 dengan shawl dengan inner



jom sertai...




No comments:

Post a Comment