kengkawan

June 18, 2011

GiveAway : AnisUmbrella Boutique

assalamualaikum..

dalam keadaan tenet aku yang teramat la tenat akibat line kat kampung kureng. aku sempat lagi tau join GA..
mula mula siyes macam tak nak join. sebab tenet yang hampeh. tapi sebab tuan empunya GA yang tag aku.. dan ajak aku join GA ni. aku gagah jugak la tunggu blog beliau selesai loading.. peerrgggghhh. hampir setengah jam baru belog beliau sselesai loading.



belog ni milik ANIS IZYAN. si gadis yang cumel ni. 

klik banner kalau korang nak join.

thanks kepada tuan empunya belog cik ANIS IZYAN

nak mohon maaf sebab tak mampu nak tag blogger lain. 

tapi aku tag semua follower and reader blog aku ni. 


1 comment: