kengkawan

June 22, 2011

I LOVE SHAWL

ASSALAMUALAIKUM


kenapa tetibe de banner ni erk??

itu tanda aku join contest. 

klik banner tau kalau korang semua nak join...


contest ni di anjurkan kan oleh
IDMA TEXTILE

ni pemilik blog IDMA TEXTILE

THE PRESIDENT


kalau nak join contest ni. korang kena penuhi syarat syarat di bawah:-

1. upload pic anda memakai shawl yang terbaik. (pic solo je tau)
2. buat satu entry tentang contest ni. copy banner dan link kan
3. Like Page IDMA TEXTILE di Facebook
4. Tag 1 orang rakan.
5. tinggalkan link anda di entry ini


nak tengok gambar yang saya pertaruhkan???



aku tag 


cik president.. saya tag dua orang ye.. :)


jom join this contest dengan klik pada banner okey...



1 comment: