kengkawan

June 21, 2011

KONGSIKAN KEGEMBIRAAN

ASSALAMUALAIKUM

gembira ke tidak hanya hati je yang tahu. hanya diri sendiri yang tahu. orang lain tidak berhak menilai. melainkan kita sendiri yang bagi tahu. kekadang muka gembira. tapi hati..

menangis
merintih
meraung
meroyan
macam macam perasaan yang orang lain tak tahu.


selalunya aku akan kongsikan kegembiraan yang aku alami. tengok keadaan. antara dalam blog ke, facebook ke. or aku terus direct bagi tahu tak semua orang yang aku happy. senang la orang nak komunicate. and lagi senang pada sapa nak membodek.

bodek?? korang nak bodek apa kat aku?? aku ni bukan anak tan sri. jauh sekali menantu dato.


korang nak jadi happy tak? of couse la. sape yang tak nak gembirakan. usop wilca pon nak gembira. tahniah kepada ucop wilca sebab jadi Dj kat Hot FM. congrat. makin laku ucop wilca ni erk. sole.. sole... kite bako kite bako.

opsss.. bukan nak story pasal ucop wilca la.saja buat iklan.

if korang nak lebih happy go tak berlaki, better korang share ape yang korang happy kan..

tak nak share?
tak pakse pon la. tapi kalau korang share. korang mesti lebih happy. tak caye. ce korang try.

tak tahu nak share kat sape?
share la kat kawan kawan. Facebook kew. twitter ke. blog ke. mane je lah. janji korang share. korang bagi tau kat orang. nanti mesti ada yang tumpang gembira. and korang makin la gembira. ye dak.



nantikan kemunculan CONTEST AYU CARDIGAN TOPI TAMPAN.

No comments:

Post a Comment