kengkawan

June 6, 2011

SEGMEN ABG BEN::: SAYA NAK BOLEH???

ASALAMUALAIKUM...


1st dan julung kali nak join segmen dari abg ben. selama ini aku hanya jadi silent reader. tak berani nak muncul diri. belog abg ben kebaboommm... ramai yang serbu... so, tak yakin la nak join.

aku nak la masuk dalam blog list abg ben. sapa tak nak kan masuk dalam belog yang kebabomm meletop. kompom la korang nak. nak kan?? kan?? kan???

cissss... jangan munafik la. ngaku je la nak. tol tak..
jom join before tutup. sebab segmen ini bukak sampai pukul 4:00 pm ja.. 2 jam saja.

pat pat nye nye.
sapa cepat dia kena.

1 comment: