kengkawan

June 4, 2011

STUDENT ENGINEERING SEWEL & TAK BETOL

ASSALAMUALAIKUM.




status aku ni boleh mencetus kontroversi. padahal tak kontroversi mana pon. perrhhhh. memang tajuk entry ni tajuk mintak menampar kan. nak plak student engineering. mesti rasa nak lempang aku laju laju. wooiisshhh. sebelom korang a.k.a budak engineering nak lempang aku laju laju biar aku mention. aku jugak student ENGINEERING okey. bukan korang je.

okey. korang boleh lempang aku sekarang. ha!! tak jadi lempang. aku tau dah. korang mesti tak lempang aku. sebab korang sayang aku kan?? kan?? kan?? sila muntah seratusempatpuluhkali.
okey sudah sudah la tu muntah nye. nanti sambung balik. meh sini aku nak kasi tau. sebenarnya budak or student engineering ni semua nya SEWEL & TAK BETOL.

aku tau la sebab aku pon student engineering jugak. dan kawan kelas aku pon student engineering. asal sewel erk?? relex!! dah banyak kali aku cakap. relex relex. dont gubra nahi... cool lalink. chill dear..
engineering student ramai yang sewel. tak semua okey. kenapa plak?? meh dekat sikit. nak story mory ni. sebab mereka makin rancak buat sesuatu yang lain dari bidang masing-masing.


ceehhhh.. sebab itu je kew. standard la tu. student lain pon ada jugak. gelabah ayam betol la. ehhh.. suke hati aku la. belog aku. ikut suke aku la. ko pe de hal?? lempang lajulaju.




okey tapi ini betol betol siyes okeh. engineering student ni memang berbakat la sebenarnya. padahal nak puji diri sendiri. betol. dari pengalaman dan pemerhatian. ramai la yang cakap student engineering kasar. nak nak plak perempuan. perrrhhhh.. bukan calon wanita pilihan. kerja kerabat sana. kerabat sini. lompat sana lompat sini. lecturer suruh buat litar power supply, dia buat litar boommm capasitor.litar power supply aku la 2.meletop. ganas la tu. student perempua engineering kurang sopan. pergi kelas always pakai seluar. cakap kasar je. kawan dengan lekaki. sebab dalam kelas sorang je perempuan.tapi bukan aku la. dok solder solder. ada plak student engineering kena welding. perrrhhh.. main dengan api kot. percik percik gitu..


heeyyy!! kasar kasar aku ni, aku tau hormat orang tua tau. ganas ganas aku, aku boleh masak tau. sewel sewel aku aku pandai jahit baju kurung sendiri tau. kau boleh ke?? ikut sedap kau je nak kutuk student engineering. aku sensitif tau. korang belom kenal lagi student engineering ni.

dalam kasar, ada lembutnya. dalam ganas, ada sopannya. dalam keras, ada ramahnya. dalam muffin, ada choclat chipnya.

tapi ramai la student engineering sekarang ni meminati bidang yang lain dari bidang nak. itu bukan tak bermakna bidang engineering pon dia tak power. tak. dalam bidang sendiri dia power hebat gila. tapi dalam bidang lain dia hebat. tak caya??? cuba korang cari blogger engineering. ramai tau yang berbakat dalam banyak bidang.


contoh macam aku. aku ni ada bakat terpendam yang orang lain semua tahu. memang tak dapat syak lagi. bakat aku membebel and berceloteh. itu bakat jugak tau. mane tahu suatu masa yang hening dan ceria aku bakal jadi seorang pengacara part-time. muncul kat telebisyen hari hari. silap silap korang nanti berebut nak autograf aku. perasan.sila muntah lajulaju.


sekarang dan saat ini aku berjinak-jinak dengan dunia multimedia. eceh.. aku makin arif selok belok artdesign.  baru berjinak jinak lagi la. tak expert mana pon. tak la macam student yang ambil artdesign kan..






di atas ni hasil kerja aku. buruk sikit la. aku ni baru je amatur. so, pepaham aje ojey..


before korang nak pangkah tinggalkan belog aku nie. jom terjah blogger ENGINEERING student ni...

Admiral'z legacy

Admiral\




ezhan-artwork

ezhan-artwork




gadis melayu


kisah seorang gadis melayu



jangan lupe terjah mereka okey...
chow sin shi....

4 comments:

  1. ramai gak student engin ye. :)

    ReplyDelete
  2. Sabar je ek . Eengineering pun ok gak ^^ Mereka main kutuk tu macam mereka bagus sangat la tu . ^^ . Hehe walaupun saya tak paham sangat dengan entri ni , saya tetap comment ^^ < penyibok. Ni tengah terjah blog mereka ^^

    ReplyDelete
  3. blogwalking :D

    sy pun student engineering gk.. hehe :P

    ReplyDelete