kengkawan

June 15, 2011

TAK COOL PON JADI REMAJA NAKAL

ASSALAMUALAIKUM

cool ke jadi remaja nakal ni. ramai yang cakap cool wooo. tak perlu nak fikir masalah. hidup happy je. ape barang fikir masalah ini.

kalau soal pasal remaja nakal ini, ramai yang kaitkan dengan pelajar sekolah. sebab kebanyakkannya pelajar sekolah yang tergolong dalam kategori nakal ini. tapi, kalau nakal nakal manja aku tak kisah sangat. yang nakal macam pelesit ni yang something trouble.

nakal nakal manje?? ada kew. nakal nakal manje ini tak menyusahkan orang lain. nak cakap nakal macam pelesit ini jahat tak sedap la pulak. jahat tu. kang aku tak pasal pasal lak kena hentak. suka suki hati aku je cakap jahat kan. tapi, itu je layak untuk mereka.. sorry budak sekolah. =) bukan budak sekolah je. budak tak sekolah lagi ramai.


aku bukan nak kutuk budak sekolah. sebab aku pon pernah sekolah jugak. tapi budak sekolah yang perasan gangster. adoiii... payah ni. memang payah.

tak cool pon la jadi remaja jahat nakal ni. siyes tak cool okey. korang bukan je menyusahkan orang lain. malah korang ini mengusahkan parents korang. siyes tak cool pon okey. sebab korang ni sebenarnya lari dari longgokan masalah. betol tak??? siyes tak cool pon okey. sebab korang ni sebenarnya kurang cerdik. sumpah korang memang kurang cerdik. siyes tak cool pon okey. sebab korang sebenarnya loser. dan lebih tepat. korang tak cool pon okey....


jangan la korang nak belagak cool. sebab korang ni loser. so, jadi remaja yang bermanfaat pada orang lain kan senang. cool tau. sebab semua orang suke. orang kutuk pon kite cool je. sebab menda tu tak betol. remaja yang cool tak akan mudah melatah bila ada yang kutuk korang.


sama-sama lah kita transform jadi remaja yang cool.....



cool tak aku???? T__T

No comments:

Post a Comment