kengkawan

June 20, 2011

TENTANG CONTEST..

ASSALAMUALAIKUM

entry semalam aku cakap pasal nak buat contestkan. aku ni bukan lah blog yang kebabommm nak buat contest. tapi just nak appericite apa yang telah korang buat kat blog aku.

jutaan terima kasih sebab korang baca blog aku. dan follow blog aku ni. thanks a lot yeah...

entry kali nie bukan nak umumkan pasal contest lagi. tapi just nak informkan yang aku bakal buat contest. contest apa??? ada lah. takat ni secret lagi.. nak cari hadiah dulu..

bila dah dapat hadiah yang nak di kasi. baru isma nak anjurkan contest ni. :)


yang pasti contest ni agak simple dimple. sebab aku ni suke yang simple je. simple tu kan menarik.

tunggukan kemunculan contest yang aku organize ye..



sebelom nak end entry kali ni. nak mengadu sikit. dulu aku de buat untuk follower bertuah kan. dan pemenang tuk follower yang bertuah tu pon aku dah tau HANA BAHAROM. yang sedeynya aku dah lama hantar hadiah untuk pemenang. tapi semalam posmen tu pulangkan balik hadiah tu kat rumah aku. apa pasal ha?? dan aku masih lagi menanti kemunculan gadis kecik molek tu.


nak say sorry. dan nak minta alamat yang lebih tepat. aku pon pelik jugak. padahal hadiah tu dah lama terhantar. dan yang hantar hadiah tu abang kesayangan aku. asal la tak sampai erk. salah alamat ke? bila check balik alamat betol yang di emailkan kat aku...


sekarang dalam usaha mengesan pemenag tu. sorry erk cik HANA BAHAROM. hadiah kamu sampai lambat.



kalau anda terbaca entry ni.. sila inform erk... :)


rasa serba salah bersarang dan menguasai hati kecil aku... :(

1 comment: