kengkawan

July 17, 2011

CHARGER MP4 AKU MELETOP.....

ASSALAMUALAIKUM..

entry yang kedua aku untuk hari ni.  aku buat. semua tak kena.

aku tak tahu apa kena dengan diri aku hari ni. semua yang ade je yang wrong nye. nak nangis pon ada bila macam2 jadi kat aku hari ni.


CD ROM kat laptop aku tak function. angin nye aku hari ni.
aku nak install printer HP kakak aku kat laptop aku. di sebabkan CD rom aku rosak. aku pon bawak la balik kolej. sebab classmate aku nak share printer dengan aku.


di sebabkan aku cuai... 

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


dah jadi macam ni.. macam mana nak install.... nak nangis aku. mula2 CD rom rosak. 
pastu CD pulak patah... 

lagi menambahkan kekecewaan aku.. bila.

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-



charger MP4 aku meletop secara tetibe2 mase aku tengah charge mp4.. nasib MP4 aku masih bernyawa. tapi..... charger dah hangus

sedey!!! =(

nak tidoooooooo


nangis.... ='(

2 comments:

  1. kau malang hari ya burung hantu ?


    terlalu rindukan bulan kot ?

    ReplyDelete
  2. sabar-sabar..mintak beli baru tuh..:)

    ReplyDelete