kengkawan

August 8, 2011

ANGIN TAK BARANG YANG KORANG TAK PAKAI LAGI JAHANAM ORANG GUNA...

ASSALAMUALAIKUM...



malam ni moh la kite reramai amalkan zikir munajat 100 kali. moga hari esok lebih baik dari semalam.
ecewahhhh...
sejak 2 3 menjak ni perasan tak aku dah macam ustazah bersyarah. *padahal orang tak pedulik pon.
siyes. before ni entry aku asyik nak marah orang je. kekadang lecturer aku de dak tanya status aku di Fb kat kawan aku. tak pasal aku hangin or marah, pasti pasal perut aku rukrap mintak di isi..


tapi kali ni lain ma.. tak main hangin2. siap bagi kuliah agama lagi. eceehhhh... dah buleh jadi ustazah rock okey. why not 1 day aku betol2 jadi ustazah. berangan lagik.
mungkin penangan bulan puasa gamaknya. ye la bulan puasa mana buleh marah sesuke hati. kang tak pasal pasal makruh pulak puasa aku..


setelah sekian lama aku tak periksa barang barang bengkel aku. tetibe tadi tergerak hati la aku nak periksa. esok ada kelas projek. dan esok bermula lah kerja aku yang sirius. tetiba 1 barang yang aku baru beli dan aku tak pakai lagi sudah tidak buleh di gunakan.

ohhhh tidaakkkkkkk.... nangis :(



sedey oooo... kalau korang pon pasti sedeh kan. ingat esok buleh la gune time klas projek. last last kena beli baru. padahal benda alah tu aku tak usik lagi lepas beli. sekali plastik dia dah tersiat. then tak buleh digunakan.


nak ngadu kat mak kite. mak.... ade orang bagi rosak barang kite. kite nangis sebab sedeh..

berjurai la jugak air mata tadi. sebab rindu kat mak.

dalam keadaan sedih camgini mula la nak meleleh air mata dengan air hidung. nak pulak dengar lagu raya berkumandang. nakkkkk balikkkk kampunggggg!!!!!!!!!!!!

bila air mata tak dapat di bendung. mula la kita call incik sayang kite. walaupon kite tahu yang dia kerja malam hari ni. tak kire.. nak call jugak. biar incik sayang tahu yang kita tengah sedih. mana la nak tahu esok dia buat suprise mai KL jenguk kite sebab kite tengah sedeh.
*berangan tak habis. ingat Taiping-KL dekat ke.


incik sayang marah kite. lagi meleleh air mata. mengesal aku call. ingat nak ngadu. last kite kena marah pulak. cisss... rasa nak tumbuk je orang gila tu. padan muke incik sayang. kite panggil awak gile.


" lepas ni kalau beli pape. jangan baik sangat dok kasi orang pinjam. selfish sikit.. bla..bla..bla..bla"

seee, bukan nak pujuk ke hape. ade suruh kite jual ikan... tak patut langsung. aku bukan kedekut pon. tapi orang ambil barang without permission tu yang hangin satu badan. kalau nak pinjam pon bagi la tau. consider la sikit bila kite dapat tau sapa yang pinjam.
ni main rembat je. haassshhhh... geram tahap gaban la aku cam gini.


sebelum air hidung aku ni memenuhi cadar dan sarung bantal aku. baik aku lelap mata dan tidur...
at least buleh jugak mimpi kawen dengan engineeorrrr yang hensem...


p/s::: korang jangan ambik barang without permission tau. orang tak suke perangai macam tu. aku lagi la benci... okey..

good night



2 comments: