kengkawan

August 11, 2011

DAH DAPAT FOLLOWER YANG KE-300

ASSALAMUALAIKUM...

kalau semalam aku tak sihat untuk menaip entry.. hari ni alhamdulillah. aku dah makin kebah. 
bila aku sudah kebah. maka dengan ini aku telah berjaya blogwalking.

bila bukak je blog tadi. terkejut jugak aku tengok jumlah follower aku yang dah 300. thanks pada yang follow blog usang milik gadis bermulut becok ini.

dan..... folower yang aku terlebih sayang because dia dapat no bertuah adalah....
jeng..
jeng..
jeng..
-
-
-
-
-

munirah\

sweet kan header dia... blog dia pon sweet je. peminat pink gitu..

her name NIERA.. hai neira.. thanks ye follow blog saya...
and tahniah coz dapat no bertuah. 

nak promote blog niera ni.. eksited nak promote..


belog cik niera ni cute. ade  binatang dan bunga gerak2. sweet je. jauh benau dengan blog aku yang simple tahap cipanzi kat hutan amazon.

niera ni baru umur 19 tahun. tapi dah jadi ustazah tau.. ecehhh...
guru kafa kat perak..

perak kat mane cik Niera.. saya orang perak jugak. T_T

tapi lepas ni cik niera ni bakal bergelar mahasiswa Universiti Sains Islam Malaysia (USIM)
congrat darling. semoga menempuh alam pembelajaran yang ifiksyen. ecehhh.... 
dan selamat mengadap incik esemen hari2. * gurau je.

by the way.. thanks ye cik NIERA... selamat berblogging dan selamat berpuasa.... 

korang terjah dan FOLLOW tau blog NIERA ni... aku babab sesorang sape tak terjah or FOLLOW. 

9 comments:

  1. kunjungan bls & follow sini jugak. thanks owner blog. comel lah barney kat tepi tu. :P

    ReplyDelete
  2. hai! membalas kunjungan! sudah follow~

    keep in touch ye ;)

    ReplyDelete
  3. blog awak cute jugak dear :)

    salam dr perancis haha

    ReplyDelete
  4. wah ! terima kasih dear..promote blog niera yg x seberapa tu..niera kat bidor,perak..dear?btw,t niera promote blog isma plak..err..x tw umur..maaf :)

    ReplyDelete
  5. jenguk kamu...dari blog niera...=D

    ReplyDelete
  6. sy folo sini :)

    folo me bck :D

    im number 331

    http://sweet-smiles-sharing.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. follower yg ke-333 xde hadiah ke?
    hehehe

    ReplyDelete
  8. http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2011/08/follower-bertuah.html

    ReplyDelete
  9. followed you dear,you're welcomed to visit me back:

    http://iqa-jalil.blogspot.com :)

    ReplyDelete