kengkawan

August 17, 2011

HEY LELAKI KAU MEMANG TAK GUNA BUAT PEREMPUAN MACAM TU.

ASSALAMUALAIKUM..

ini entry nak cari gaduh. lelaki yang aku nak cari pasal ni bukan incik sayang aku okey. incik sayang aku baik. tak buat aku macam ni. berani dia kecewakan aku.
aku kerat "tiittttt" dia. aku blander bagi hancur then aku kasi anjing makan..

mungkin sebab aku ni gangster kampung DUSUN (nama kampung aku) so, incik sayang aku tak berani lah kecewakan aku..
sayang incik sayang... kumpul duit cepat-cepat then pinang I okey.


opssss... iklan jap.. bukan nak tunjuk incik sayang yang berkepala besar ni erk.. 

aku agak pelik dengan segelintir lelaki. bila kau chatting dengan perempuan lain. duk ber"awak-awak" when awek korang melenting. korang cakap just a friend.

tapi bile it happen pada korang. korang tuduh awek korang curang. pasang jantan lain. 
yang korang dok menggatal korang tak pernah nak fikir pulak...

apa hal tetibe aku nak meleting tak tentu pasal erk?? adakah aku ni mengalami meroyan. atau aku sedang disampuk sawan babibun?
tidak!!!! semua itu tidak benar sama sekali.



aku just kasian kan seorang kawan aku ni. merendam kemarahan sebab sikap boyfriend dia yang macam lahanat. aku as kawan. tak sampai hati melihat kepura-puraan dia berlakon untuk bergembira. 

aku main tuduh??
itu tidak mungkin. banyak bukti dan saksi yang menunjukkan yang kecurangan berlaku.

mula-mua aku dengar yang lelaki tu bergayut malam. around pukul 12 keatas. padahal aku duk lepak dengan perempuan ni hampir setiap malam. dan selalunya mencecah pukul 2 pagi. menyiapkan kerja bersama. 
dengan sapa lagi laki tu bergayut kalau tidak dengan perempuan lain..

ok!! itu satu tuduhan tanpa bukti.

seminggu lepas aku dengar khabar yang tak tahu betol ke tidak. perempuan tu cerita sendiri pada aku yang EX-lelaki tu add facebook perempuan tu. EX-lelaki tu cakap yang mereka still lagi kaple. 
yang tu lagi aku hangin dengan jantan lahanat tu. rasa nak shoot je. 

itu mungkin fitnah..

beberapa hari lepas tu. perempuan tu terima layanan buruk oleh lelaki tu. depan kawan-kawan perempuan tu aki tu jatuh kan air muka perempuan tu. depan aku.. aku lagi bertambah menyampah...

mungkin aku terlalu ikutkan perasaan....


dan peristiwa kelmarin. bila kecoh dalam class aku yang lelaki tu komen-komen manja di blog dengan perempuan tu.. 
aku jadi ingin tahu. aku nak perjelaskan yang aku ni bukan paranoid. ni benar terjadi...
aku stalker blog lelaki tu dan EX-lelaki tu kononnya. 
dan buah mulut orang benar. tidak salah. 
yang aku jadi lebih marah bila kawan aku back up lelaki tu padahal bukti dah ada depan mata...


kau memang jantan tak guna.. aku nak sebut or dengar nama ko pon aku tak lalu. bila aku terserempak dengan kau wahai jantan lahanat... aku rasa macam nak bunuh or lempang kau sepuas hati aku..

ah.. kau tak hensem mana pon. jantan ko siyes tak hensem. tapi, kau beruntung ada orang sayang kau even kecurangan kau dah ada depan mata..

dan untuk pengatahuan kau wahai jantan lahanat... aku memang benci kau masa aku mula-mula daftar masuk kolej. sebab perangai kau dah buleh tunjukkan kau pemain perasaan orang... 
dan kau adalah LOSER ever.. 

3 comments:

  1. tudiaa...marah gile nih. sabaq naa...bulan pose ni. tapi......lelaki macam tu memang tak guna pon. blender je die punye tuuu. hahaha~

    ReplyDelete
  2. HOHO. bravo! u go girl! Memang lahanat punya jantan!

    ReplyDelete
  3. wahh marah betul niee . hehehe . sabar k . kalau mmber awokk tu dh tahu bagusla . carik lain jee . laki brlambak dlm doniaaa

    ReplyDelete