kengkawan

August 4, 2011

SAYA ANGGUN BERBAJU KURUNG

ASSALAMUALAIKUM..

malam2 ni nak join 1 contest... 




klik kat banner tau kalau korang nak join...



gambar yang aku nak tempek ni gambar raya masa umur aku 18 tahun. time ni aku poyo sikit. dapat duit raya lebih kot. 
baru 3 bulan duduk kolej. dah mak aku up duit raya untuk aku...

sayang mak aku ketat-ketat... time ni, mak aku peluk aku kuat kot.. rindu la tu sebab aku jarang balik..
"mak rindukan anak mak yang comel ni.. tapi tak ngaku.. so, mak peluk la aku"

-
-
-
-
-
-


sila abaikan yang kat belakang tu.. tak ada kaitan.. interfrim je tau.. 

" mak duit raya tau ni banyak lagi ye" 


good luck join contest ni....

14 comments:

  1. nice pic..!!gud luck..sy pon join

    http://miasyarah.blogspot.com/2011/08/saya-anggun-berbaju-kurung.html

    ReplyDelete
  2. SO SWEET..I DTG SINGGAH N FOLLOW :p

    ReplyDelete
  3. good luck :)

    http://frivolousa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Salam ^^,
    Terima kasih sebab sudi memeriahkan Contest Baju Melayu & Baju Kurung by Aneff Marhfiz :)

    jangan lupa untuk singgah selalu di blog AM ya !
    have a nice day and good luck !

    ReplyDelete
  5. ame singgah nak wish good luck nie ! good luck . :)) ehh , meh tengok gambar ame yang segak berbaju melayu pule .

    http://pucukandubi.blogspot.com/2011/08/saya-segak-berbaju-melayu.html

    and Selamat Hari Raya too . -.-

    ReplyDelete
  6. manjanya dia.
    hihi, gudluck ya.

    Mira pun join :)
    http://aylliarimasiprincess.blogspot.com/2011/08/contest-baju-melayu-baju-kurung-n-e-f-f.html

    ReplyDelete
  7. suka pic nie
    kirim salam kat mak tau ;)
    gud luck tau ;)

    ReplyDelete
  8. gud luck...

    aku pun join la..
    haha..

    http://zulfattah.blogspot.com/2011/08/contest-saya-segak-berbaju-melayu.html

    ReplyDelete
  9. aten dtg blas kunjungan.gud luck

    ReplyDelete