kengkawan

August 22, 2011

SAYA JOIN BELLS CAFE CONTEST SEBAR DAN MENANG....

ASSALAMUALAIKUM...

malam malam ni rasa nak join contest. 
contest ni pasal makan.. 
aku suke makan makan ni. nak pulak tengah dalam proses nak gemokkan badan...


buat satu entri beserta gambar makanan favourite korang,tajuk entri tu mestilah CONTEST:BELLS CAFE,SEBAR & MENANG!
dan citer serba sedikit mengenai makanan tu...

makanan faveret?? kurang ada la. sebab aku suke makan. so, aku tak kisah makan ape saja yang tidak melangkah pantang larang aku. sebab aku ada alahan, terutama seafood.
tapi kekadang hentam je makan.


ni makanan korean. ni 1st time kot aku try makan. buleh bla la jugak makanan ni. nama aku tak tau la. lupe.
tapi, aku tak bu;eh bla sikit dengan nasik dia. sebab lembik. aku rasa bukan beras biasa. maybe beras pulut kot.
tapi yang sedap ikan yang besar tu. superb sedap. rasa lemon2 sikit. memang best la..
aku memang suke cube makanan pelik2 ni. tak salah habis duit pada menda makan.

aku nak tag kawan blogger aku...


saya tak di tag oleh sesiapa coz saya terjah blog owner contest ni.
so, saya di tag oleh suraya (owner blog) 


3 comments:

  1. thnks sudi join contest ni n support :)
    checked!

    ReplyDelete
  2. wah menarik betul contest ni..good luck ya

    ReplyDelete
  3. dear....boleh contact saya di facebook?
    ade yg nk diberitahu...
    add ya!
    cikgusuraya91@yahoo.com

    ReplyDelete