kengkawan

September 27, 2011

LAMA PUNYA....

ASSALAMUAALIKUM...

sekarang ni memang payah sikit nak update blog. sambai busuk berkulat blog aku. haaaiiisssshh... jenuh jugak satg  kena basuh and cuci kasi wangi balik..

dalam kesibukan aku. aku tidak upa la nak coret seketol dua ayat kat blog aku ni.


lagi dua bulan aku akan tamat belajar. so, sekarang tengah berperang untuk kesejahteraan masa depan.. cewahh... kemain lagi ayat aku. tak mau kalah ni.

selepas hantar laptop repair dan tukar screenn... baru aku tahu laptop aku ni screen jenis LED... perrggghhhh... mahal tu.. LED.
cehhh... LED konon.. aku tengok sama je dengan laptop LDC. brightness sama je.. macam tak ada beza. bagi aku la kan. LCD dengan LED pada screen laptop lebih kurang. yang beza harga... hahahaha...


nak jadi photografer yang gedik... 

si gigi besar... :P

aku de topi 2... engkau ado??? pedulikan baju aku yang bersaiz M tu.. menyampah saiz S tak ada... :(

my lovely kolej.... :)

muke nikmat bile ada orang kipas di saat kepanasan di padang......

 gambar gambar ni masa aku kat JOHOR awal bulan tu... sekarang baru nak upload kan... serius ketinggalan zaman...

masa ni ade kejohanan sukan IKM/KKTM semalaysia... serius superb.

2 comments: