kengkawan

September 16, 2011

MENCARI SETIAP SEN....

ASSALAMUALAIKUM..

memang sekarang ni musim aku kurang berblogging. musim kemalasan yang berganda. kerja tertangguh, blogging tidak. apa yang aku buat hanya tidur.. tidur dan terus tidur.

sebenarnya baru je aku balik dari johor. ada sukan ikm/kktm se-malaysia. kat sana dan macam sukan sukma dah aku tengok. first time aku pergi kot. beribu orang yang join.

entry ni bukan entry nak cerita masaaku kat johor kelmarin. aku nak cerita minda aku ligat berfikir. mencari setiap sen yang boleh untuk repair laptop yang makin cepat tumbesaran keretakannya pada screen.


duit.. kalau nak cerita pasal duit ni. sampai bila-bila pon tak abis. aku bukan dari katogori anak bangsawan. bukan jugak anak dermawan. tapi dilahirkan dalam keuarga yang biasa-biasa je. setiap apa yang aku ingin kan. aku akan fight sampai aku dapat.

so, bila dalam keadaan terdesak macam sekarang ni. rasa segan mengelinap la. segan untuk mengemis even pada adik beradik. so, sekarang ni dalam proses pencarian money.. nak mencari part time masa weekend.. apa erk pekerjaan yang sesuai untuk peajar masa weekeknd..


chow dulu... mencari ilham.....

No comments:

Post a Comment