kengkawan

October 4, 2011

FOLLOWER KE- 400

ASSALAMUALAIKUM....

sedar tak sedar follower aku dah cecah 400.... haishhhh.. kemain eksited lagi aku..



tapi yang buat aku terkejut lagi... follower ke 400 aku tu junior aku masa aku sekolah dulu... :)

thanks ye... sebagai tanda terima kasih sebab sudi untuk follow belog barney yang suke macam cendawan ni..

: Waniey official blog ::

nama gadis kecik molek ni waniey sein's.. kalau sekolah dulu aku panggil dia kecik.. sebab dia ni betol-betol kecik orang nye..
comel je...

dia ni anak jati epoh.. umur dia muda dari aku la... dah name pon junior kan.. mesti la muda dari aku. 

blog dia ni simple saja. newbie kan.. but nicely sebab tak serabut dan sarat macam blog aku ni.. semua menda aku nak taruk. 
nasib aku tak buleh masuk dalam blog ni. kalau boleh aku rasa aku nak duduk dalam blog ni.
dussshhhh... 


pada waniey.. thanks ye follow blog k.esma. :)

rajin2 la tangan tu terjah belog ni hari2..

korang semua.. jom la follow belog budak comel ni.. 
KLIK SINI kalau nak follow ok.. 

minggu ni aku minggu exam.. wish me luck ye.. semoga aku boleh jawab solan dengan tenang... 


6 comments:

  1. all the best ! :)

    && tahniah for the follower .

    ReplyDelete
  2. tahniah... :)

    P/s:sy bila la kan..huhu

    ReplyDelete
  3. thanks semua... rajin2 ke blog esma k.. :)

    ReplyDelete
  4. amboi..ramai nye follower nye.......nk sket..

    ReplyDelete