kengkawan

October 14, 2011

mock interview....

assalamualaikum,

happy jumaat day.. sekarang ni cukup malas nak update blog. tak tahu la pasai ape. mungkin merajuk dengan pakcik NUFFNANG kot. sebab dah setahun lebih blogging masih tak dapat apa-apa dari nuffnang..

uweeeeekkkk..
mesti rasa menyampah kan dengar alasan sebegitu rupa. blogging sebab nak ganjaran..
aku bukan macam tu okey.
kurang blogging sebab makin sibuk kemain sekarang ni.


ni pon baru abis dari klas PLC.. tau tak PLC tu klas ape?? bukan kelas  menari tau. apa?? kelas memasak.. dussshhhh...
Proramming Logic Controller. eceh... panjang2  tetibe tinggal huruf depan je..
kelas kau jah..

MOCK INTERVIEW... kalau translate temuduga olok-olok..

ha.. temudugs main2 la.. bukan aku betol di temuduga oleh company besar. aku just interview kat library kolej aku je. interviewer plak lecturer BI aku.. cuak kot masa di interview.. walaupon dalam klas lecturer aku ni sporting habis, masa interview tadi. serius dia lain betol. nak tatap muka dia pon aku tak berani.

tapi, aku tatap jugak. konon dapat tingkat kan confident aku.


aku ditanya kenapa aku tentang current issues. aku cerita la about abuse ayah tiri pada anak tiri tu... tetiba lecturer aku tanya pulak tentang buget 2012..
aku punya lah nak lari dari buget 2012. tetiba dia tanya pulak...

adooooiiiii... agak jam seketika.. for a few second, baru otak aku ligat berfikir. aku de dengar budak klas aku cakap yuran secondary and primary school free. and IPTA get 200 per person untuk peruntukan buku..

and, aku selamat.

huh.... lega bila keluar dari bilik interview tadi.. cuak terus melonjak riang.
yahooooooooooooooo....


so, sekarang, time tu rest...
malam nanti nak focus pada final project yang 70% siap..

two weeks lagi aku akan interim... nervous... nak present untuk final projek aku..

sebelum focus pada litar malam ni, tak ketinggalan episod last TAHAJJUD CINTA.... :)

3 comments:

  1. mock interview? bln lepas aida kena berlakon pasal mock interview. :P yang tu sebahagian dari subjek english communication.

    ReplyDelete
  2. sob sob ... sem dpn aku plk....heheh

    ReplyDelete
  3. @aida azryn:: sama la.. esma pon berlakon.. hahaha. untuk subject english communication... :)

    @scha lola::: ambik kau... hahahaa.. pas ni ko plak tension macam aku..

    ReplyDelete