kengkawan

November 10, 2011

CONTROL SYSTEM

ASSALAMUALAIKUM...

CONTROL SYSTEM... salah satu subjek yang aku amik. dan aku benci subjek ni...
serius benci kemain lagi..
bukan sebab lecturer...
tapi, memang sikap control system ni yang layak untuk di benci.


aku sekarang dok pulun siapkan esemen control ni... serabut la.. menyampah betol aku tengok graph ni....
disebabkan aku benci subjek ni... so, aku cancel plan nak sambung degree course electronic industry...

dan plan aku bertukar kepada computer architecture....
program design... i like... mengadap subjek digital... suke sesangat...
disebabkan kesukaan aku telah jatuh pada subjek ni..

maka dengan ini aku merangka masa depan aku yang gemilang dalam course COMPUTER ARCHITECTURE.

hope dapat sambung degree next years... kena tanam azam ni... takut bila dan grade nanti.. dah pegang duit tak mau further study plak...

btw, aku tak suke CONTROL & AUTOMATION SYSTEM!!!!!!!!!!

2 comments:

  1. ish..ish..ish..hehehe..kesiannya..takpe la, bagus la kalau awk further study..but to success u should choose the course that u interested more. am I right?

    ReplyDelete
  2. dengar je pun dah rasa macam susah..apa lagi kalau belajar kan?

    saya follow blog awak yer

    ReplyDelete